SOLIKLOOR™ - Dezinfectant clorigen cu spectru larg de actiune 1kg

 • Fara Stoc
  SOLIKLOOR™ - Dezinfectant clorigen cu spectru larg de actiune 1kg
 • Oferta de pret disponibila la cerere

 (0 opinii)
 • Cod produs: 231551000003035
 • Disponibilitate: Fara Stoc

SOLIKLOOR™ este un dezinfectant si antiseptic clorigen, pe baza de troclosen sodiu dihidrat (dicloroizocianurat de sodium dihidrat), cu spectru mare de actiune.

SOLIKLOOR™ este conditionat sub forma de tablete efervescente, putand fi utilizat atat in domeniul sanitar, agroalimentar, institutional/ colectivitati cat si  in domeniul casnic (inclusiv pentru dezinfectia apei de piscine si a apei potabile). SOLIKLOOR™ se prezinta sub forma de: tablete efervescente de 3,3 g care prin dizolvare in apa elibereaza 1,5 g clor activ. 

Substanta activa la 100 g produs: 90 g Diclorizocianurat de sodiu dihidrat: CAS 51580-86-0; CE 220-767-7

ARIA DE APLICARE

 • dezinfectia generala a suprafetelor prin stergere sau pulverizare in sectii de spital, cabinete medicale, grupuri sanitare, spatii publice si private (scoli, gradinite, universitati, hoteluri, pensiuni, saloane de infrumusetare, masini de transport, etc.);
 • dezinfectia instrumentelor si ustensilelor din otel inoxidabil, echipamentelor, veselei, prin stergere sau imersie; 
 • dezinfectia lenjeriei; 
 • toate suprafetele si materialele intalnite in industria alimentara (mese de lucru, vesela, etc.) si industria de preparare a furajelor, inclusiv grajduri, cotete, etc ; 
 • dezinfectia echipamentului, recipientelor, ustensilelor de consum, suprafetelor sau conductelor aferente productiei, transportului, depozitarii sau consumului de alimente, ape reziduale, canalizare, deseuri,furaje sau bauturi (inclusiv apa potabila) pentru oameni si animale;
 • dezinfectia apei potabile (atat pentru oameni, cat si pentru animale).

MOD DE AMBALARE:  in cutii/flacoane din material plastic fiecare continand cate 300 tablete de 3,3 g. Greutate totala/flacon: 1,02 kg.

 

Taxa de livrare: 17 lei

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

 

Crezi ca nu te descurci singur in lupta contra daunatorilor sau insectelor?

Avem o echipa specializata in dezinsectie si deratizare care va analiza cazul Dvs. si va gasi solutia ideala pentru alungarea musafirilor nepoftiti. Va rugam sa utilizati formularul de contact.

Produsul SOLIKLOOR™ - Dezinfectant clorigen cu spectru larg de actiune 1kg se afla in baza noastra de date. Este posibil ca la momentul efectuarii comenzii acest produs sa nu mai fie pe stoc. Daca doriti detalii referitoare la produsul SOLIKLOOR™ - Dezinfectant clorigen cu spectru larg de actiune 1kg ne puteti contacta la numarul de telefon 0217460006. Ne dam silinta ca informatiile afisate pe site-ul nostru privind produsul SOLIKLOOR™ - Dezinfectant clorigen cu spectru larg de actiune 1kg sa fie cat mai corecte. Totusi pot fi strecurate erori de redactare. Imaginile produselor sunt cu titlu informativ!
Va multumim!