KLINOSEPT™ - Dezinfectant rapid pentru suprafete RTU - pe baza de acool 500 ml

  • Fara Stoc
    KLINOSEPT™ - Dezinfectant rapid pentru suprafete RTU - pe baza de acool 500 ml
  • Oferta de pret disponibila la cerere

 (0 opinii)
  • Cod produs: 231551000003051
  • Disponibilitate: Fara Stoc

Descriere:

KLINOSEPT™ DEZINFECTANT SUPRAFETE este un produs gata preparat, fără aldehide, pentru dezinfecţia şi curăţarea rapidă prin pulverizare şi ştergere a obiectelor medicale, cum ar fi mese de operaţie, paturi mobile, lămpi de examinare cu stativ mobil (4 roţi) şi scaune stomatologice. Pentru dezinfecţia şi curăţarea rapidă prin pulverizare şi ştergere a dispozitivelor medicale neinvazive cum ar fi: bancuri de laborator, scaunele de tratament, suprafeţele unitului, cuvele/tăvile pentru instrumentar, piesele de mână şi contrunghi, mânerele de la lămpile de examinare, instrumentarul din oţel, aluminiu, cupru, silicon şi cauciuc.

Mod de utilizare: 

Umeziţi complet suprafeţele şi obiectele ce vor fi dezinfectate şi lăsaţi să acţioneze. Respectaţi timpii de expunere. Dacă este necesar, ştergeţi suprafeţele şi obiectele cu o lavetă curată de unică folosinţă. Utilizaţi numai pe materiale compatibile cu alcoolul. Testaţi înainte de utilizare pe materiale sensibile, prin aplicarea pe o zonă mică puţin vizibilă. O cantitate de 16-20 ml/m2 este suficientă pentru a umezi suprafeţele netede în condiţii normale de temperatură 20-23°C.

Alte informatii:
Garantie persoane juridice: 12 luni
Disponibilitate: Pe stoc
Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara
Taxa transport: 17 LEI

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

 

Crezi ca nu te descurci singur in lupta contra daunatorilor sau insectelor?

Avem o echipa specializata in dezinsectie si deratizare care va analiza cazul Dvs. si va gasi solutia ideala pentru alungarea musafirilor nepoftiti. Va rugam sa utilizati formularul de contact.

Produsul KLINOSEPT™ - Dezinfectant rapid pentru suprafete RTU - pe baza de acool 500 ml se afla in baza noastra de date. Este posibil ca la momentul efectuarii comenzii acest produs sa nu mai fie pe stoc. Daca doriti detalii referitoare la produsul KLINOSEPT™ - Dezinfectant rapid pentru suprafete RTU - pe baza de acool 500 ml ne puteti contacta la numarul de telefon 0217460006. Ne dam silinta ca informatiile afisate pe site-ul nostru privind produsul KLINOSEPT™ - Dezinfectant rapid pentru suprafete RTU - pe baza de acool 500 ml sa fie cat mai corecte. Totusi pot fi strecurate erori de redactare. Imaginile produselor sunt cu titlu informativ!
Va multumim!