KLINTENSIV - Detergent dezinfectant concentrat 1000 ml

  • Fara Stoc
    KLINTENSIV - Detergent dezinfectant concentrat 1000 ml
  • Oferta de pret disponibila la cerere

 (0 opinii)
  • Cod produs: KLI80
  • Disponibilitate: Fara Stoc

Descriere:
Spatiile medicale necesita intotdeauna dezinfectie, deoarece infectiile nosocomiale pot aparea oricand si oriunde. De aceea specialistii recomanda folosirea unor produse sigure, de inalta calitate. In acest context, va prezentam o solutie concentrata cu proprietati detergente si dezinfectante. Aceasta solutie nu contine aldehide si are un spectru larg de actiune biocida, creat in functie de reglementarile normelor europene. De asemenea, produsul nostru asigura o dizolvare rapida a reziduurilor proteice.
Detergentul dezinfectant concentrat este un produs complex, ce poate fi folosit pentru dezinfectia suprafetelor, instrumentarului si microaeroflorei.

Mod de utilizare: Se dilueaza la 2%, adica 20 ml produs, peste care se adauga apa pana la 1 litru pentru a se obtine solutia de lucru.
  • Suprafete: Pentru dezinfectia suprafetelor stergeti suprafata infectata cu o laveta inmuiata in
solutie dezinfectanta sau pulverizati solutia dezinfectanta cu ajutorul unei pompe cu presiune peste suprafata contaminata si apoi stergeti cu o laveta umeda.
  • Instrumentar: Pentru dezinfectia instrumentarului medical se imerseaza instrumentarul in solutie si dupa timpul de actiune recomandat se spala cu apa sterila.
  • Microaeroflora: Pentru dezinfectia suprafetelor pe cale aeriana se aplica solutia dezinfectanta prin pulverizare sau nebulizare (ceata rece) in focare epidemiologice inainte de instituirea masurilor de curatare sau curatenie.

Substante active: Hexametilenbiguanida, compusi de amoniu cuaternar, polimer, clorura de didecildimetilamoniu.
Tipul de produs biocid conform legislatiei in vigoare (Regulamentul UE nr. 528/2012):
Grupa principala 1: Dezinfectante si produse biocide
Tip de produs: 2 – Dezinfectant pentru suprafete, instrumentar si aeromicroflora cu aplicare prin stergere, imersie, pulverizare sau nebulizare (ceata rece) in domeniul medical, industrial, institutional, colectivitati, casnic.
Categoria de utilizatori: profesionali

Atentionari:

Acest produs este destinat pentru uz profesional si se va folosi de catre personal calificat, cu cunoasterea normelor de siguranta in domeniu. Este recomandata depozitarea in spatii inchise, curate, bine aerisite, cu temperaturi cuprinse intre + 5 ˚C la + 30˚C. Fiecare lot de livrare va fi insotit de documentul de certificare a calitatii intocmit conform dispozitiilor legale in vigoare, respectiv declaratia de conformitate intocmita pe baza fiselor tehnice, a buletinelor de analiza si avizul sanitar.

Alte informatii:
Garantie persoane juridice: 12 luni
Disponibilitate: Pe stoc
Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara
Taxa transport: 17 LEI


Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

 

Crezi ca nu te descurci singur in lupta contra daunatorilor sau insectelor?

Avem o echipa specializata in dezinsectie si deratizare care va analiza cazul Dvs. si va gasi solutia ideala pentru alungarea musafirilor nepoftiti. Va rugam sa utilizati formularul de contact.

Produsul KLINTENSIV - Detergent dezinfectant concentrat 1000 ml se afla in baza noastra de date. Este posibil ca la momentul efectuarii comenzii acest produs sa nu mai fie pe stoc. Daca doriti detalii referitoare la produsul KLINTENSIV - Detergent dezinfectant concentrat 1000 ml ne puteti contacta la numarul de telefon 0217460006. Ne dam silinta ca informatiile afisate pe site-ul nostru privind produsul KLINTENSIV - Detergent dezinfectant concentrat 1000 ml sa fie cat mai corecte. Totusi pot fi strecurate erori de redactare. Imaginile produselor sunt cu titlu informativ!
Va multumim!