KLINTENSIV - Gel dezinfectant pentru maini 80 ml

 • Fara Stoc
  KLINTENSIV - Gel dezinfectant pentru maini 80 ml
 • Oferta de pret disponibila la cerere

 (0 opinii)
 • Cod produs: KLI272
 • Disponibilitate: Fara Stoc

Descriere:
Una din prioritatile personalului medical  este aceea de a asigura o igiena corespunzatoare, astfel incat sa se previna aparitia infectiilor nosocomiale. Si, pentru ca nu este de ajuns sa scapi de germenii din mediul inconjurator, cea mai frecventa cale de transmitere a microorganismelor fiind mainile, iti propunem o solutie pentru igiena acestora. Este vorba de un gel hidroalcoolic ideal pentru dezinfectarea si mentinerea igienei. Acest gel actioneaza rapid si datorita substantelor protectoare si hidratante asigura echilibrul lipidic al pielii, prevenind aparitia zonelor uscate si a senzatiei de piele crapata.

Mod de utilizare: Se aplica 2-3 ml de gel dezinfectant si se respecta intreaga tehnica de curatare a mainilor recomandata de OMS:
 1. Se freaca mainile palma-palma;
 1. Se freaca cu palma dreapta dosul mainii stangi cu degetele interpuse si invers;
 1. Se freaca mainile palma-palma cu degetele interpuse;
 1. Se freaca dosul fiecarei maini cu cealalta mana, cu degetele incrucisate;
 1. Se freaca cu dosul degetelor palma opusa, cu degetele interpuse;
 1. Fiecare police se freaca in palma opusa, folosind miscari rotationale;
Subtanta activa: 85% etanol.
Tipul de produs biocid conform legislatiei in vigoare (Regulamentul UE nr. 528/2012):
Grupa principală 1: Dezinfectante si produse biocide
Tip de produs: 1 – Este un produs biocid destinat igienei umane. Solutie hidroalcoolica pentru dezinfectia igienica si chirurgicala.
Categoria de utilizatori: profesionali, industriali, populatie.

Atentionari: A se folosi numai dupa ce au fost citite si intelese instructiunile de utilizare. Este recomandata depozitarea in spatii inchise, curate, bine aerisite, cu temperaturi cuprinse intre + 5 ˚C la + 30˚C. Fiecare lot de livrare va fi insotit de documentul de certificare a calitatii intocmit conform dispozitiilor legale in vigoare, respectiv declaratia de conformitate intocmita pe baza fiselor tehnice, a buletinelor de analiza si avizul sanitar.

Alte informatii:
Garantie persoane juridice: 12 luni
Disponibilitate: Pe stoc
Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara
Taxa transport: 17 LEI

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

 

Crezi ca nu te descurci singur in lupta contra daunatorilor sau insectelor?

Avem o echipa specializata in dezinsectie si deratizare care va analiza cazul Dvs. si va gasi solutia ideala pentru alungarea musafirilor nepoftiti. Va rugam sa utilizati formularul de contact.

Produsul KLINTENSIV - Gel dezinfectant pentru maini 80 ml se afla in baza noastra de date. Este posibil ca la momentul efectuarii comenzii acest produs sa nu mai fie pe stoc. Daca doriti detalii referitoare la produsul KLINTENSIV - Gel dezinfectant pentru maini 80 ml ne puteti contacta la numarul de telefon 0217460006. Ne dam silinta ca informatiile afisate pe site-ul nostru privind produsul KLINTENSIV - Gel dezinfectant pentru maini 80 ml sa fie cat mai corecte. Totusi pot fi strecurate erori de redactare. Imaginile produselor sunt cu titlu informativ!
Va multumim!