KLINTENSIV AMBIOCIDE - Dezinfectant MICROAEROFLORĂ RTU 1000 ml

  • Fara Stoc
    KLINTENSIV AMBIOCIDE - Dezinfectant MICROAEROFLORĂ RTU 1000 ml
  • Oferta de pret disponibila la cerere

 (0 opinii)
  • Cod produs: KLI400
  • Disponibilitate: Fara Stoc

Descriere:
KLINTENSIV® AMBIOCIDE se utilizează astfel: Pentru dezinfecția aerului din încăperi se utilizează un aparat special conceput (nebulizator), în care se introduce cantitatea necesară de produs, calculată în funcție de volumul încăperii. Se pornește nebulizatorul după ce toate ușile și geamurile au fost închise și încăperea evacuată. Se lasă să funcționeze până ce se termină soluția introdusă inițial. După oprirea aparatului, produsul se lasă să acționeze timp de 5-60 minute, în funcție de gradul de decontaminare microbiologică dorit.

Unde se utilizează: în domeniul sanitar, școli, grădinițe, universități, încăperi urbane / rurale aglomerate (gări, aeroporturi, mall-uri, sedii bancare, supermarket-uri, cinematografe), zone industriale, locații private, baruri, restaurante, hoteluri, etc.
Cand se utilizează: de preferat la finalul zilei de lucru pentru zonele aglomerate / colectivități,
industriale; ori de câte ori este nevoie - domeniul medical și casnic.

Alte informatii:
Disponibilitate: Pe stoc
Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara
Taxa transport: 17 LEI

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

 

Crezi ca nu te descurci singur in lupta contra daunatorilor sau insectelor?

Avem o echipa specializata in dezinsectie si deratizare care va analiza cazul Dvs. si va gasi solutia ideala pentru alungarea musafirilor nepoftiti. Va rugam sa utilizati formularul de contact.

Produsul KLINTENSIV AMBIOCIDE - Dezinfectant MICROAEROFLORĂ RTU 1000 ml se afla in baza noastra de date. Este posibil ca la momentul efectuarii comenzii acest produs sa nu mai fie pe stoc. Daca doriti detalii referitoare la produsul KLINTENSIV AMBIOCIDE - Dezinfectant MICROAEROFLORĂ RTU 1000 ml ne puteti contacta la numarul de telefon 0217460006. Ne dam silinta ca informatiile afisate pe site-ul nostru privind produsul KLINTENSIV AMBIOCIDE - Dezinfectant MICROAEROFLORĂ RTU 1000 ml sa fie cat mai corecte. Totusi pot fi strecurate erori de redactare. Imaginile produselor sunt cu titlu informativ!
Va multumim!