FLOROVIT - Ingrasamant Lichid Pentru Plante De Ghiveci Si Flori De Balcon ,1 L

  • Fara Stoc
    FLOROVIT - Ingrasamant Lichid Pentru Plante De Ghiveci Si Flori De Balcon ,1 L
  • 13,80 lei

  • Fără TVA: 11,60 lei
 (0 opinii)
  • Cod produs: 2323155177703
  • Disponibilitate: Fara Stoc

Comanda Rapida

Te grabesti? Lasa-ne un numar de telefon si o adresa de email, de restul ne ocupam noi.

Inlocuitorul acestui produs este

FLOROVIT - Ingrasamant Lichid Pentru Plante De Ghiveci Si Flori De Balcon ,1 L


Descriere

N:P:K – 6,0 : 6,0 : 6,0 ingrasamantul contine, de asemenea, bor, fier, mangan, molibden, zinc. Acest ingrasamant mineral concentrat este indicat pentru hranirea tuturor plantelor de ghiveci si flori de balcon. Cand este aplicat cu regularitate, ofera o crestere normala si culori frumoase ale plantelor. Avantajele utilizarii ingrasamintelor: - ofera o crestere sanatoasa - are un efect benefic asupra culorilor frunzelor si florilor - creste rezistensa plantelor la seceta

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

 

Crezi ca nu te descurci singur in lupta contra daunatorilor sau insectelor?

Avem o echipa specializata in dezinsectie si deratizare care va analiza cazul Dvs. si va gasi solutia ideala pentru alungarea musafirilor nepoftiti. Va rugam sa utilizati formularul de contact.

Produsul FLOROVIT - Ingrasamant Lichid Pentru Plante De Ghiveci Si Flori De Balcon ,1 L se afla in baza noastra de date. Este posibil ca la momentul efectuarii comenzii acest produs sa nu mai fie pe stoc. Daca doriti detalii referitoare la produsul FLOROVIT - Ingrasamant Lichid Pentru Plante De Ghiveci Si Flori De Balcon ,1 L ne puteti contacta la numarul de telefon 0217460006. Ne dam silinta ca informatiile afisate pe site-ul nostru privind produsul FLOROVIT - Ingrasamant Lichid Pentru Plante De Ghiveci Si Flori De Balcon ,1 L sa fie cat mai corecte. Totusi pot fi strecurate erori de redactare. Imaginile produselor sunt cu titlu informativ!
Va multumim!