Desogen, dezinfectant suprafete, instrumentar si aeromocroflora (concentrat) 1L

  • Fara Stoc
    Desogen, dezinfectant suprafete, instrumentar si aeromocroflora (concentrat) 1L
  • Oferta de pret disponibila la cerere

 (0 opinii)
  • Cod produs: 5949088400751
  • Disponibilitate: Fara Stoc

DESCRIERE:
Te sperie germenii?


Iti doresti sa ai un spatiu curat,  in care sa te simti in siguranta in orice moment?


Nimic mai simplu! Klintensiv® a creat un dezinfectantant pentru suprafete, instrumente si aeromicroflora.

Acesta poate fi folosit cu succes in domeniul sanitar-veterinar, industrial, alimentar si colectivitati.

Desogen® este un produs recomandat pentru dezinfectia suprafetelor si obiectelor din cabinetele veterinare, complexe zootehnice, grajduri, adaposturi pentru animale si

mijloace de transport animale.

Este recomandat de asemenea pentru dezinfectia halelor de productie zootehnica si in focarele epizootologice, inaintea instituirii altor procedee de curatare.

El poate fi utilizat si in sectorul agro-alimentar, pentru dezinfectia suprafetelor aferente procesului de productie, transport, depozitare a produselor alimentare.MODUL DE UTILIZARE:In functie de tipul dezinfectiei, se pregateste o solutie la o concentratie corespunzatoare.

Substante active: Glutaral si clorura de alchilbenzildimetilamoniu.


Tipul de produs biocid conform legislatiei in vigoare (Regulamentul UE nr. 528/2012):

Grupa principală 1: Dezinfectante şi produse biocide generale

Tip de produs: 3,4 – Produse utilizate pentru igiena veterinara, pentru dezinfectarea materialelor si a suprafetelor asociate cu gazduirea sau cu transportul animalelor

sipentru dezinfectarea echipamentelor, recipientelor, ustensilelor de consum, suprafetelor sau conductelor folosite pentru productia, transportul, depozitarea sau

consumulproduselor alimentare sau al hranei destinate oamenilor și animalelor.

Categoria de utilizatori: veterinar, industrial.ATENTIONARI:Acest produs este destinat pentru uz profesional si se va folosi de catre personal calificat, cu cunoasterea normelor de siguranta in domeniu.

Este recomandata depozitarea in spatii inchise, curate, bine aerisite, cu temperaturi cuprinse intre + 5 ˚C la + 30˚C.

Fiecare lot de livrare va fi insotit de documentul de certificare a calitatii

intocmit conform dispozitiilor legale in vigoare, respectiv declaratia de conformitate intocmita pe baza fiselor tehnice, a buletinelor de analiza si avizul sanitar.

Modalitati de ambalare: 1000 ml, 5000 ml.Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

 

Crezi ca nu te descurci singur in lupta contra daunatorilor sau insectelor?

Avem o echipa specializata in dezinsectie si deratizare care va analiza cazul Dvs. si va gasi solutia ideala pentru alungarea musafirilor nepoftiti. Va rugam sa utilizati formularul de contact.

Produsul Desogen, dezinfectant suprafete, instrumentar si aeromocroflora (concentrat) 1L se afla in baza noastra de date. Este posibil ca la momentul efectuarii comenzii acest produs sa nu mai fie pe stoc. Daca doriti detalii referitoare la produsul Desogen, dezinfectant suprafete, instrumentar si aeromocroflora (concentrat) 1L ne puteti contacta la numarul de telefon 0217460006. Ne dam silinta ca informatiile afisate pe site-ul nostru privind produsul Desogen, dezinfectant suprafete, instrumentar si aeromocroflora (concentrat) 1L sa fie cat mai corecte. Totusi pot fi strecurate erori de redactare. Imaginile produselor sunt cu titlu informativ!
Va multumim!