Sporycide dezinfectant concentrat de nivel inalt 1L

  • Fara Stoc
    Sporycide dezinfectant concentrat de nivel inalt 1L
  • 64,61 lei

  • Fără TVA: 54,29 lei
 (0 opinii)
  • Cod produs: Klintensiv
  • Disponibilitate: Fara Stoc

Comanda Rapida

Te grabesti? Lasa-ne un numar de telefon si o adresa de email, de restul ne ocupam noi.

Descriere:
Acest dezinfectant concentrat este solutia perfecta pentru suprafete fara germeni. Produsul este ideal pentru dezinfectarea rapida. El are un efect optim asupra suprafetelor de lucru si a obiectelor de inventar. Astfel, puteti dezinfecta scaunele de tratament, suprafetele uniturilor dentare, piesele de mana (turbina, contraunghi, piesa dreapta), bratele de sustinere a lampilor, instrumentele stomatologice de otel, aluminiu, cupru, silicon sau cauciuc, dar si alte suprafete de lucru. Are un spectru larg de actiune biocida.  Acest produs este creat conform normele europene privind dezinfectia.

Mod de utilizare: Se dilueaza la 1%, adica se adauga 10 ml de produs la 990 ml de apa.
-
Suprafete: Se pulverizeaza direct pe zona care necesita curatare sau dezinfectare si se distribuie uniform solutia activa peste intreaga suprafata si obiectele care trebuie dezinfectate. Se lasa sa actioneze minim 5 minute.Instrumentar: Se curata instrumentarul de murdarie grosiera daca este cazul, apoi se imerseaza in solutie. -Se lasa sa actioneze conform indicatiilor din fisa tehnica, apoi se clateste cu apa sterila.
 
Substante active: Glutaraldehida, clorura de alchil, acid D-gluconic, etanol.
 
Tipul de produs biocid conform legislatiei in vigoare (Regulamentul UE nr. 528/2012):
 
Grupa principală 1: Dezinfectante şi produse biocide
Tip de produs: 2 – Dezinfectant pentru suprafețe, instrumentar si aeromicroflora cu aplicare prin ștergere, imersie, pulverizare sau nebulizare (ceata rece) in domeniul medical, industrial, institutional, colectivitati, casnic.
 
Categoria de utilizatori: profesionali, industriali.
 
Atentionari: Acest produs este destinat pentru uz profesional si se va folosi de catre personal calificat, cu cunoasterea normelor de siguranta in domeniu. Este recomandata depozitarea in spatii inchise, curate, bine aerisite, cu temperaturi cuprinse intre + 5 ˚C la + 25˚C. Fiecare lot de livrare va fi insotit de documentul de certificare a calitatii intocmit conform dispozitiilor legale in vigoare, respectiv declaratia de conformitate intocmita pe baza fiselor tehnice, a buletinelor de analiza si avizul sanitar.
 
Modalitati de ambalare: 1000 ml, 2000 ml, 5000 ml.

Alte informatii:
Disponibilitate: Pe stoc
Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara
Taxa transport: 17 LEI

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

 

Crezi ca nu te descurci singur in lupta contra daunatorilor sau insectelor?

Avem o echipa specializata in dezinsectie si deratizare care va analiza cazul Dvs. si va gasi solutia ideala pentru alungarea musafirilor nepoftiti. Va rugam sa utilizati formularul de contact.

Produsul Sporycide dezinfectant concentrat de nivel inalt 1L se afla in baza noastra de date. Este posibil ca la momentul efectuarii comenzii acest produs sa nu mai fie pe stoc. Daca doriti detalii referitoare la produsul Sporycide dezinfectant concentrat de nivel inalt 1L ne puteti contacta la numarul de telefon 0217460006. Ne dam silinta ca informatiile afisate pe site-ul nostru privind produsul Sporycide dezinfectant concentrat de nivel inalt 1L sa fie cat mai corecte. Totusi pot fi strecurate erori de redactare. Imaginile produselor sunt cu titlu informativ!
Va multumim!