SSS-Repelent, 100 ml

  • Fara Stoc
     SSS-Repelent, 100 ml
  • 24,00 lei

  • Fără TVA: 20,17 lei
 (0 opinii)
  • Cod produs: semplus_chrmsm_0053
  • Disponibilitate: Fara Stoc

Comanda Rapida

Te grabesti? Lasa-ne un numar de telefon si o adresa de email, de restul ne ocupam noi.

SSS-REPELLENT, un repelent puternic si sigur, este formulat cu ingrediente prietenoase atat pentru oameni, cat si pentru animale. Aceasta solutie inovatoare contine o combinatie de arome ultraconcentrate suspendate in glycol, avand capacitatea de a tine cu succes serpii la distanta.

Modul sau eficient de actiune consta in calitatea sa de repelent, datorita eliberarii rapide a aromelor ultraconcentrate pe distante considerabile. Acest aspect se dovedeste deosebit de eficient in a tine serpii la distanta, avand in vedere sensibilitatea lor ridicata la mirosurile puternice.

Instructiuni de utilizare:

SSS-REPELLENT poate fi amestecat cu apa in proportia de 0,1:5 (100 ml SSS-REPELLENT la 5L de apa) si aplicat sub forma de benzi de 3-4 cm lungime in zonele ce trebuie protejate. Alternativ, produsul poate fi aplicat pe tampoane de vata, care vor fi dispuse in jurul perimetrului zonei ce necesita protectie.

Efectul produsului este de lunga durata, mentinandu-si eficacitatea timp de 2-3 luni.

Pentru a proteja curtea de prezenta serpilor, urmati acesti pasi:

Imbibati cateva carpe in SSS-REPELLENT si asezati-le strategic in zonele de acces ale serpilor.
Mirosul puternic va tine animalele la distanta, prevenindu-le revenirea in acele zone.
Continut:

Hidrocarburi aromatice superconcentrate (15%)
ATENTIE! Se recomanda utilizarea manusilor in manipularea produsului SSS-REPELLENT, deoarece continutul se poate absorbi in primele straturi ale pielii si poate persista mai mult timp.

Cu toate acestea, este important de subliniat ca produsul nu este toxic si nu afecteaza sanatatea umana sau a animalelor, deoarece este formulat exclusiv cu arome superconcentrate.

Densitate produs: 1.0 kg / 1L volumetric

Conditii de pastrare: 5 - 25 de grade Celsius.

Valabilitate: 60 de luni de la data producerii.Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

 

Crezi ca nu te descurci singur in lupta contra daunatorilor sau insectelor?

Avem o echipa specializata in dezinsectie si deratizare care va analiza cazul Dvs. si va gasi solutia ideala pentru alungarea musafirilor nepoftiti. Va rugam sa utilizati formularul de contact.

Produsul SSS-Repelent, 100 ml se afla in baza noastra de date. Este posibil ca la momentul efectuarii comenzii acest produs sa nu mai fie pe stoc. Daca doriti detalii referitoare la produsul SSS-Repelent, 100 ml ne puteti contacta la numarul de telefon 0217460006. Ne dam silinta ca informatiile afisate pe site-ul nostru privind produsul SSS-Repelent, 100 ml sa fie cat mai corecte. Totusi pot fi strecurate erori de redactare. Imaginile produselor sunt cu titlu informativ!
Va multumim!