Bird Away, dispozitiv cu ultrasunete, impotriva pasarilor, 85-100 mp.

  • 175,99 lei

  • Fără TVA: 147,89 lei
 (0 opinii)
  • Cod produs: 6427616152611
  • Disponibilitate: Fara Stoc

Comanda Rapida

Te grabesti? Lasa-ne un numar de telefon si o adresa de email, de restul ne ocupam noi.

Bird Away este un dispozitiv inovator, bazat pe tehnologia ultrasunetelor si flashurilor luminoase, special conceput pentru a alunga si indeparta eficient pasarile nedorite, precum graurii, ciorile, porumbeii si vrabiile.

Functionand pe principiul detectiei electronice, dispozitivul emite ultrasunete la o frecventa care perturba pasarile, avand o eficacitate dovedita pe o suprafata generoasa de pana la 85-100m².

Detectorul avansat foloseste cel mai recent tip de senzor pentru a detecta intrarea pasarilor in raza sa de actiune, iar sunetele emise nu sunt percepute ca deranjante pentru oameni.

Aparatul poate fi utilizat si pentru a alunga rozatoarele de camp si iepurii, extinzandu-si astfel utilitatea.

Conceput pentru utilizare in exterior, dispozitivul are o carcasa rezistenta la intemperii, asigurand functionarea sa optima in diverse conditii meteorologice.

Poate fi alimentat cu baterii de 9V sau prin adaptor la priza cu tensiunea de 220V. Cu dimensiuni compacte de 110 x 100 x 95 mm si o greutate de 255 g, dispozitivul este usor de instalat si manipulat.

Specificatiile tehnice includ o frecventa variabila intre 17.000 Hz si 24.000 Hz, cu o raza de actiune de 85-100 mp pe o suprafata conica, avand un unghi de 70 de grade si o distanta de 12 m. Durata de viata a LED-urilor flash ajunge pana la 100.000 de ore, asigurand o functionare de lunga durata.

Bird Away poate fi alimentat si cu un adaptor optional, oferind flexibilitate in utilizare. Livrarea se efectueaza rapid, in 24 de ore, in toata tara, cu o taxa de transport de 17 LEI.

Pentru prezentare si achizitionare, magazinul se afla in Complexul Comercial SIR - Lujerului, stand P35, Sos. Virtutii, nr. 1, sector 6, Bucuresti (in fata Cora Lujerului), iar informatii suplimentare pot fi obtinute la telefonul magazinului: 0725.311.005.Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

 

Crezi ca nu te descurci singur in lupta contra daunatorilor sau insectelor?

Avem o echipa specializata in dezinsectie si deratizare care va analiza cazul Dvs. si va gasi solutia ideala pentru alungarea musafirilor nepoftiti. Va rugam sa utilizati formularul de contact.

Produsul Bird Away, dispozitiv cu ultrasunete, impotriva pasarilor, 85-100 mp. se afla in baza noastra de date. Este posibil ca la momentul efectuarii comenzii acest produs sa nu mai fie pe stoc. Daca doriti detalii referitoare la produsul Bird Away, dispozitiv cu ultrasunete, impotriva pasarilor, 85-100 mp. ne puteti contacta la numarul de telefon 0217460006. Ne dam silinta ca informatiile afisate pe site-ul nostru privind produsul Bird Away, dispozitiv cu ultrasunete, impotriva pasarilor, 85-100 mp. sa fie cat mai corecte. Totusi pot fi strecurate erori de redactare. Imaginile produselor sunt cu titlu informativ!
Va multumim!